Бионсе изпя най-известната песен на Доли Партън

0
"Джолийн" е емблематична за творчеството на Доли Партън, която освен изпълнител е и неин автор
"Джолийн" е емблематична за творчеството на Доли Партън, която освен изпълнител е и неин автор

Доли Партън похвали Бионсе за изпълнението

Бионсе изпя кавър на най-известната песен на Доли Партън "Джолийн" (Jolene). Тя е включена в най-новия албум на американската певица “Cowboy Carter”.

Доли Партън похвали Бионсе. „Уау, току-що чух Джолийн“, написа кънтри легендата в профила си в социалните мрежи. „Бионсе създава проблеми на това момиче и тя го заслужава!“, добави Доли.

Самата Доли през 2022 г. сподели, че въпреки многото кавъри на "Джолийн" тя много би се радвала да я чуе в изпълнението точно на Бионсе, споделя "Дарик".

Песента "Джолийн" е емблематична за творчеството на Доли Партън, която освен изпълнител е и неин автор. Певицата пише текста през 1973 след като разбира, че червенокоса банкова служителка флиртува със съпруга й, докато тя е на турне.

Самата кънтри звезда обича да разказва историята как въпросната Джолийн се опитала да прелъсти Кларк, но в крайна сметка тя се намесила и спасила брака си.

"Тя искаше да се погрижи за мъжа ми докато бях извън града. Само, че не беше познала - аз се нахвърлих срещу тази червенокоска като дива котка, но и тя не ми остана длъжна - дръпна ми перуката и ме преби почти до смърт с нея. Но важното е, че спасих съпруга си от нея", разказва през смях Доли Партън.

Версията на Бионсе е музикално идентична с оригинала, но има някои корекции в текста. Като например вместо "Умолявам те да не ми крадеш мъжа", Би пее "Предупреждавам те не ми крадеш мъжа".

През годините "Джолийн" се превърна в една от най-известните песни на американската кънтри музика, често изпълнявана от много различни певци. Доли Партън казва, че за нея това е огромно щастие и не се чувства ограбена.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари