Без глоби за паркиране по разкопани улици в Русе

0
Пенчо Милков: Днес съм казал на КООРС-а, където има разкопаване, хората да бъдат оставени да паркират спокойно
Пенчо Милков: Днес съм казал на КООРС-а, където има разкопаване, хората да бъдат оставени да паркират спокойно Видео: Русе Медиа

Пенчо Милков: Днес съм казал на КООРС-а, където има разкопаване, хората да бъдат оставени да паркират спокойно

КООРС няма да глобява за неправилно паркиране водачи, които са спрели на забранени места, когато улицата е разкопана, съобщи кметът на Русе Пенчо Милков, предава Русе Медиа.

Предвид предстоящите дейности в централната градска част по водния проект, той е дал указания на служителите на КООРС да не санкционират шофьорите заради усложнената обстановка.

Водачите, които имат платен абонамент и не могат да го използват заради разкопаните улици, трябва да подадат заявление, за да им се върне сумата за периода, когато не са могли да паркират на мястото си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    Отегчен
    Всъщност, съвсем наскоро български съд се произнесе, че глобите на КООРС струват по-малко от хартията на която са написани. С други думи тия синьодрешковци нямат абсолютно никакво право да ти налагат санкция по закона за движение по пътищата. Кмета нещо е пропуснал това съдебно решение.
  • 0
    3
    Ruse
    Брей, нещо умно най - накрая
  • -1
    2
    Кроса
    Значи можем да спираме навсякъде в Русе.
  • 14
    1
    Marinakta
    Дали трябва да си платим местните данъци?Кмете потрошихме си колите.Всеки ден съм свидетел на караници между изнервени шофьори,понеже сутринта може да си минал отнякъде,следобяд вече улицата затворена.Айде наобратно,ама не се знае накъде.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари