БЧК в Русе организира курс за водни спасители

0
Завършилите успешно курса ще получат свидетелство за правоспособност и право на професионална работа на басейни и водни паркове
Завършилите успешно курса ще получат свидетелство за правоспособност и право на професионална работа на басейни и водни паркове

Областната структура на БЧК в Русе организира курс за водни спасители на плувни басейни

Това съобщи Павлин Петров - експерт по водно-спасителна дейност към червенокръстката организация в крайдунавския град, предаде БТА.

Приемният изпит ще се състои в началото на идния месец. Кандидатите трябва да са навършили 17 години и да могат да изплуват 50 метра свободен стил за по-малко от 50 секунди. Завършилите успешно курса ще получат свидетелство за правоспособност и право на професионална работа на басейни и водни паркове.

Павлин Петров обясни, че курсове за водни спасители се организират ежегодно. В началото на лятото свидетелство за правоспособност са получили седем души. Седмина са завършили успешно курса и през миналата година.

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари