БЧК - Русе ще раздава хранителни продукти от понеделник

3
Право на подпомагане имат над 5200 души
Право на подпомагане имат над 5200 души Видео: Кис 13

Право на подпомагане имат над 5200 души

От понеделник започва раздаването на хранителни продукти в пункта на Българския червен кръст в Русе, съобщи Кис 13.

Право на подпомагане имат над 5200 души. Те ще получат пакет от 15 вида продукти, сред които олио, брашно, ориз и захар, както и 7 вида консерви.

От БЧК са създали необходимата организация за раздаване на хранителните помощи, за да може кампанията да премине спокойно и всеки правоимащ да си получи продуктите.

На сайта на Българския червен кръст всеки може да провери дали попада в списъците за получаване на хранително подпомагане.

Кампанията на БЧК ще продължи до 7 юни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари