Баща и син делят обща съпруга

0
Баща и син делят обща съпруга
Видео: bTV

37-годишна жена от Симитли се оплака, че е била сексуално близка с мъжа си и с неговия баща в продължение на 10 години, не по свое желание. В резултат на това родила дете, за което е сигурна, че е от свекър ѝ. Сега Румяна Кордева иска развод и работа, за да се издържа сама, без да се налага да върши нещо, което не иска, в замяна на подслон и храна.

Румяна разказва за живота си като за филм. Била продадена от майка си, след което в продължение на години делила легло с мъжа си и със свекър си. Родила две деца, като за първото казва, че е от дядото.

Мъжът на Румяна – Георги, обаче казва, че детето е негово и че не знае жена му да е имала отношения с баща му. „По документи е на него синът, ама иначе не е биологично”, намесва се Румяна.

Тя разказва, че до преди 4 години, при всеки удобен момент, когато мъжът ѝ го нямало, свекър ѝ Христо я викал в стаята си. И тя се отзовавала, защото нямала избор. В замяна на ласки получавала подслон и храна. Наскоро решила да се разведе. Оплакала се в социалната служба, към която семейството е зачислено от години.

Оттам не вярвам на Румяна, тъй като към настоящия момент дядото е на около 80 г. Христо Кордев също отрича да е отменял сина си в съпружеските му задължения.

След дни съдът трябва да отсъди при кого да останат децата. И двамата ги искат при себе си, но за момента по-големият Христо работи на повикване из цялата страна, като общ работник, а 15- годишната Рози е в изправителен дом.

Източник: bTV
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари