Българка измами с 20 000 евро мераклия за брак от Турция

1
Двамата са общували само по телефона близо 12 години
Двамата са общували само по телефона близо 12 години Снимка: архив

Двамата общували само по телефона близо 12 години

59-годишен турски гражданин е подал жалба в полицията в Шумен, че е измамен от непозната жена, на която превел общо 20 000 евро, съобщават от пресцентъра на МВР.

Парите са давани в продължение на 12 г., през които двамата общували само по телефона, като българката неколкократно му обещавала брак.

По данни на 59-годишния мъж комуникацията им започнала през 2010 г., когато на неговия номер се обадила непозната, представила се за жена, която живее в България и потърсила помощ от него.

По различни поводи и причини във времето той ѝ пращал пари. Двамата контактували само по телефон. През 2018 г. жената му обещала, че ще сключи брак с него, но не разполага с пари да тръгне към Турция.

За пореден път влюбеният мъж ѝ пратил парична сума, но пътуването не се осъществило. Оттогава тя няколко пъти му казвала по телефона, че намеренията ѝ са сериозни.

В началото на годината мъжът решил да дойде да я види в България. Когато влязъл в страната, тя му звъннала и казала, че е болна от ковид и не може да пътува. Едва тогава турският гражданин се усъмнил и подал сигнал в полицията в Шумен. Той е разпитан пред съдия.

За извършено престъпление по чл. 209 ал. 1 от НК е образувано досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Пфффф
    "Българка" ..?? .. Шумен...??.. наричайте нещата с имената им, някоя циганка...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари