Българка измъкна от американец близо 45 000 лева с обещание за брак

0
Двамата са се запознали в интернет сайт
Двамата са се запознали в интернет сайт

Мъжът е пристигнал в Нови пазар, където е сигнализирал полицията

61-годишен американец сигнализира полицията в Нови пазар за измама за близо 45 000 лева, съобщават от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Шумен.

Мъжът пристигнал в България, след като се усъмнил, че е измамен. Разказал, че в края на миналата година се запознал с жена в интернет сайт. Започнали комуникация, като след известно време тя се прехвърлила в мобилно приложение за видео и аудио разговори. Жената му разказала, че живее бедно на село, че се грижи за своя близка и не разполага с пари. Мъжът решил да ѝ помогне, изпратил определена сума, а после - и втора. Предложил ѝ да се омъжи за него и тя се съгласила. Разбрали се да се срещнат в съседна държава. Получил обаждане, че на летището са я задържали и, за да я освободят, са необходими още пари. Той отново ѝ пратил, а след известно време комуникацията между тях спряла.

Притеснен, че нещо се е случило, тръгнал да я търси. Пристигнал в полицейското управление в Нови пазар, тъй като преди време му казала, че е от този край. В разговора си с полицейски служители мъжът разказал, че е превел близо 45 000 лева и е измамен.

По случая е образувано досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари