България "почервеня" от желание за промяна!

0
Преди време София беше началото на промяната, но в синьо...
Преди време София беше началото на промяната, но в синьо...

"Цяла България, не само София, почервеня от желание за промяна."

Това каза в предаването "Беновска пита" по Канал 3  Калоян Паргов, председател на Градския съвет на БСП.

"Преди време София беше началото на промяната и навлизането на Борисов, първо като кмет на столицата, а после идеята му се разпространи в останалата част на страната. Сега наблюдаваме същия процес, който започва от София", коментира социалистът.

"БСП е имала партиен кандидат за президент, кандидат, подкрепен от партии и сега кандидат, който е равно отдалечен и очевидно формулата работи, каза Паргов. Румен Радев е мислещ човек, не заучава и не копира", каза Паргов. "Той обича да изучи проблема."

"Ако се измерят гласовете на БСП от тези избори, става ясно, че столетницата е получила 800 000 гласа повече в сравнение с последните парламентарни избори", отбеляза лидерът на столичните социалисти. Паргов обаче каза, че споделя казаното от Петър Курумбашев, че БСП трябва да се приземи. 

"Преди кампанията за избора на президент неслучайно са задействани обвиненията в енергетиката", каза Паргов. "Там обвиняеми бяха няколко знакови лица, свързани с БСП и за цвят към тях бе жертван Делян Добрев от ГЕРБ. Първоначално за него това е изглеждало като част от политическия театър, но когато една власт си отива, става страшно", каза той. 

Източник: Канал 3
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари