Българино, доказа, че си мекотело, което всяка мутра с пари може да купи

12
Лафка вече направиха 800 обекта – повечето от които със съдействието на кметове и общински съветници
Лафка вече направиха 800 обекта – повечето от които със съдействието на кметове и общински съветници

То не бяха протести, то не бяха бойкоти, то не бяха статуси във Фейсбук срещу стартиращата през 2011 година Лафка – будка за цигари и алкохол, свързана с обемна мутра-политик с отвратително изражение и поведение. И какво стана?

Само за четири години на пазара, от Лафка пазаруват четвърт милион българи всеки ден, обявиха от компанията днес. Буквално ни се смеят в лицето.

Лафка вече дава кредити. Нареждате се за цигари и си вземате кредит. Яко, а? Молите се на този, който презирахте да ви даде парички? Прошляци, такива!

Лафка вече продава надежди – лотарийната игра, по която народа си дава левчетата е на…? Изтрийте талона си за печалба. Мутрата не само ограби държавата, но е готов да ограби и надеждата ви, защото сте толкова наивни и бедни мисловно, че няма накъде.

Лафка вече направиха 800 обекта – повечето от които със съдействието на кметове и общински съветници. Продажници!

Лафка финансира културни мероприятия – любимите Ви звезди пеят под логото на Лафка. Няма проблем. Идолите Ви винаги ще се обърнат срещу феновете, щом се появи чичко паричко и плати.

– Българино, ти много добре знаеш на кой е Лафка и нямаш нищо против да му дадеш парите си, за да стане още по-богат и още по-дебел.
– Българино, ти много добре знаеш на кой са вестниците, които купуваш всяка сутрин или всяка седмица, но те продължават да са лидери в пресата.
– Българино, много ти знае устата, но само във Фейсбук. Прибираш се у дома и почваш да пишеш срещу Дебелян, но преди това си му дал 10 лева в Лафката.

Днес Лафка е най-голямата верига за продажби на дребно. 800 обекта в цялата страна. А ти, българино доказа, че една мутра е повече от теб. И може да те смачка с парите си. Само като се възползва от твоите качества – безпаметност – помниш не повече от 3 дни и мързел – мързи те да си купиш цигари от леля Пена, която цял живот ти подгъзува в малкото си магазинче, което се намира само на 100 метра от твоя блок, за да дадеш паричките си на този, които презираш и уж загрижено агитираше да го няма. А него го има. На спирката на автобуса. На топ мястото, което е завзел, по втория начин. Мястото, на което леля Пена никога не може да бъде. „Благодарим“ ти от нейно име. И от името на малкото морални хора в тази страна.

Източник: Scena.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари