Бай Ганьо се къпе в русенски шадраван

7
ГДБОП задържаха буйстващия здравеняк
ГДБОП задържаха буйстващия здравеняк Видео: Кис 13

Униформените служители в еднакви носии ръченица ли чакат

Любопитна снимка обикаля социалните мрежи в последния понеделник на месец май.

Младеж е нагазил в шадраван в централната градинка в Русе. А униформени служители на реда са наобиколили водното съоръжение с ръце на кръста.

"Тримата с ръцете на кръста в еднакви носии ръченица ли чакат?", пита шеговито потребител на фейсбук групата "Русе".

"В Русе сме достатъчно широкоскроени и нямаме нищо против всеки да влиза във фонтаните, стига да не замърсява водата и да не пръска минувачите. Затова градът е толкова хубав, защото тук сме само готини и позитивни хора, които се радват на живота и никога не мрънкат", коментира Марий Цветков.

Първоначално мъжът е влязъл с маратонките и анцуга си във водите на шадравана, а след пристигането на полицията той отказал да излезе, като демонстративно ги "стреля" с ръце, разкри телевизия КИС 13, които са заснели и кадри със случката.

Очевидци разказаха, че преди да влезе в шадравана, мъжът хвърлял знамена из централния площад на Русе. Наблюдателни граждани оприличават мъжа на този, който скача на капак на автомобил край рибарниците до Цар Калоян преди седмица.

Мъжът е заплашил да се обеси с фланелката си, допълва и вестник "Бряг".

Два екипа полицаи се отзовали на сигнала, като се опитали да го убедят да излезе. Острани подвиквали явно и негови познати, които го викали по име и го приканвали да излезе. Пристигнало и подкрепление от ГДБОП.

Въпреки обграждането му обаче, той някак си успял да се измъкне от полицейския обръч и хукнал към Паметника на свободата.

вестник "Бряг"

Там го застигнали качулките, два пъти използвали електрошок и сила, докато успели да го задържат, посочва още репортерът на медията.

вестник "Бряг"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    9
    аха
    не е бай ганьо а един надрусан индивид, който полицията едва ли ще разпита кой му е дилъра. за полицията в русе са важни кварталните напушляци и до там!
  • 8
    8
    До 5
    Като си смелчо и знаеш какви са нашите ченгета,защо не скочи да помагаш на къпещия се,който е в правото си?Или се беше наакал предварително...
  • 17
    7
    не е мой проблем
    бул. „Тутракан“ 20 + Халоперидол ... и си там
  • 23
    6
    до широко скроения
    ,, ...... нищо против всеки да влиза в шадраваните, стига да не замърсява водата...." Всяко съприкосновение с водата я замърсява. Тоя като се е ,, нашмъркал", конския плаж на Дунава е съвсем близо. Но там няма кой да му гледа изпълненията. Надявам се, че след като са го прибрали в полицията най-учтиво са го ,,посъветвали" по-вече да не прави така. Тия шадравани не са направени за къпалня. За тази цел във всяко жилище има спец.помещение наречено БАНЯ.
  • -43
    5
    !@#$
    А защо не? Нещо табели да има "къпането забранено" ? А ченгетата ни е друг въпрос. Тихо акаха от страх че тоя може за им мелне по един в челюста.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари