Настаниха буйстващия русенец в Центъра за психично здраве

9

33-годишният мъж сътвори екшън в центъра на Русе

Екшън в центъра на Русе. Млад мъж е съборил и захвърлил знамената на България, които бяха сложени до сградата на областната и общинска администрация в града.

Служители на общинското звено за контрол, охрана, обществен ред и сигурност и полицаи се опитаха да го задържат, но той влезе в един от шадраваните на площад „Свобода“. На мястото пристигна и екип на ГДБОП, който се опита да загради мъжа.

Полицейските служители разговаряха с мъжа, но той отказа да изпълни разпорежданията им и продължи да се държи неадекватно.

В един момент успя да се измъкне и след кратка гонитба бе заловен точно до Паметника на Свободата. С помощта на електрошок беше усмирен и отведен с линейка.

От „Спешна помощ“ уточниха, че той е настанен в Центъра за психично здраве, предаде БНТ.

От Областната дирекция на МВР в Русе уточниха, че установена самоличността му - русенец на 33 години.

Предстои документиране и изясняване на случая.

Преди около седмица същият мъж е заснет в района на Цар Калоян как притеснява румънски туристи, като скача върху колата им, докато е в движение. Видеото беше публикувано и разпространено в групи в социалните мрежи с предупреждение за какво да внимават шофьорите от северната ни съседка, които преминават през страната ни. От Областната дирекция на МВР в Разград потвърдиха, че след този случай мъжът е бил настанен в Психиатричната клиника в Бяла.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    8
    Usa продукт
    Модерната американска мечта
  • -3
    7
    familiar
    Повече на фен на Възраждане ми прилича
  • 11
    6
    Uehfhekfbrmejfv
    Прсавилно, тъжно е. Полицаите са си свършили работата Човека се е объркал някъде в живота си и е тръгнал по лош път. Това е повреден, счупен човек. Дано да намери Бог и Бог да го спаси преди да е късно. А минувачите са гнусни идиоти, събират се да снимат и да зяпат сякаш не са гледали преди няколко минути подобни глупости в интернет. Аз ако бях там щеше да ми стане неприятно и да се махна
  • 12
    5
    Това
    е болен човек. Защо му се присмивате? И пуста и линейка защо не е докараха до шадравана, трябваше ли да го носят като агне? Не забравяйте, че утре може да се събудите и да не сте добре с ума, това е едно от нещата, за което няма застраховка.
  • 8
    4
    оня
    Невъобразим тъпак.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари