Автомобил с русенска регистрация катастрофира при изпреварване на ТИР

7
Тежка катастрофа е станала преди минути на пътя за Оряхово
Тежка катастрофа е станала преди минути на пътя за Оряхово Снимка: BulNews

Тежка катастрофа е станала преди минути на пътя за Оряхово

Инцидентът е между селата Мраморен и Баница, в посока Борован. До удара се е стигнало след като около 45-годишна жена с джип "Тойота" RAV-4 тръгнала да изпреварва ТИР и движещия се пред нея служебен "Фолксваген" с русенска регистрация, съобщи BulNews.bg.

Жената пътувала с майка си и двете си деца - момиче и момче. Шофьорът на джипа, движещ се пред нея, също тръгнал да изпреварва ТИР-а, като не видял, че колата зад него предприема същото действие. Вследствие на сблъсъка жената загубила контрол над управлението и се завъртяла на пътя няколко пъти, след което джипът паднал в дере вдясно и се обърнал по таван. "Фолксваген"-ът също излетял от пътя. Истинско чудо е, че автомобилите не са паднали в близката дълбока пропаст и няма сериозно пострадали хора.

На мястото са пристигнали два екипа на пожарната, две линейки и патрул на полицията. "Тойота"-та била толкова смазана, че се наложило огнеборци да режат ламарини и да вадят децата изпод тях. Те са били прегледани от медиците и са отказали да бъдат транспортирани във врачанската болница за допълнителни изследвания.

И двамата водачи за изпробвани за употреба на алкохол, като резултатите са отрицателни. На мястото все още има екип на полицията, който работи по изясняването на случая.

Трафикът по трасето се осъществява нормално, тъй като колите са извън пътя и не пречат на движението.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари