Автобус удари БМВ на булевард "Липник"

1
Инцидентът е станал преди кръговото на КАТ
Инцидентът е станал преди кръговото на КАТ

Инцидентът е станал преди кръговото на КАТ

Автобус с десетина работници, които са отивали на работа в ТЕЦ - Русе, предизвика катастрофа тази сутрин в Русе. Той се е ударил при маневра в лек автомобил БМВ.

Двете превозни средства са се движили по булевард “Липник“, когато ,по думите на водача на лекия автомобил, преди кръговото на КАТ шофьорът на автобуса е решил да се престрои от крайна лява в дясната лента. При тази маневра се е врязал в задната лява част на БМВ-то, предаде Русе Медиа.

При инцидента няма пострадали, а работниците са предпочели да продължат пеша към работното си място. На място бе извикан екип на полицията, който да обслужи местопроизшествието. Движението временно бе затруднено.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    5
    От Русе
    В Русе само малоумни , а пък видиш ли БМВ бягай това е диагноза. Да не коментираме и СС и РЗ талибаните по улиците
  • 7
    4
    Русе
    Трафикът в Русе стана отврат. Като софийския. Скоро очаквайте и цените на имотите да станат софийски.
  • -7
    3
    Да питам
    Някой може ли да ми каже как е уредено предимството за преминаване през това кръгово? Май от всички улици е със пътен знак "Б1", т.е. налице е кръстовище от равнозначни пътища...
  • -3
    2
    selski bik
    заминя варела
  • 18
    1
    Шофьорчето
    В кръговите всеки втори се престроява неправилно! Едни от незнание, други от тарикатлък и най-вече от липса на логическо мислене, какви могат да са последствията!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари