ТИР удари автобус с работници на булевард "България"

1
Тежката катастрофа затвори пътя към Дунав мост
Тежката катастрофа затвори пътя към Дунав мост

Тежката катастрофа затвори пътя към Дунав мост

Румънски тир предизвика тежка катастрофа на булевард “България“ в Русе. Камионът е предприел обратен завой в посока Дунав мост, като е отнел предимството на движещия се по главния път автобус, в който са пътували работнички от завод за чорапи. Те са отивали на работа за втора смяна, съобщи Русе Медиа.

Ударът е бил от страната на шофьора на автобуса, който е откаран е от екип на Спешна помощ в болницата с порезни рани. В болница са транспортирани и три от работничките, които са получили натъртвания. За да обезопаси мястото, е извикан екип от намиращата се непосредствена близост Втора пожарна.

Обстановката в участъка е усложнена допълнително, тъй като друг камион, натоварен със стока, е опитал да заобиколи двете превозни средства. При опита му да мине през тревните площи е затънал и буксува. Така освен да се изтеглят катастрофиралите тир и автобус, трябва да бъде изваден и закъсалият камион.

Заради катастрофата пътят към Дунав мост е затворен и се преминава през обиколен маршрут през Николово. Камионите изчакват на място.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    9
    Гост1
    В случеят един мангал блъска друг мангал а блъснатия недължи пари само на кмета Автобус на Ерждан резака фирма Кристал
  • 10
    8
    swordfish
    Айде бе мамицата Ви, докога тия долни турци и румънци ще дерибействат- Докога бе: актове и толкоз, трябва затвор и големи глоби за големите щети, айде бе осъзнайте тоя голям проблем за града бе нещастници.
  • 5
    7
    Милю
    Чудо ! Около 17.45ч. товарните автомобили спряха да минават през с. Николово.
  • 7
    6
    Милю
    Кои камиони изчакват? Май някой пак е подвел медиите. Те не са спрели от около 15.00ч., въпреки знаците за забрана на товарни автомобили над 10 тона. Тормозят жителите, къщите се тресат, таваните се напукват, институциите дремят, а като стане белята пътища много.
  • 10
    5
    Минувач
    Шефчето на пътна полиция си премести дунапреня в другия крачол и кротко продължава да чака ранното пенсиониране + купчината заплатки. Ич не му е, че в област Русе цари закона на джунглата по пътищата.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари