Тежка катастрофа на булевард "Липник"

47

Тежка катастрофа затвори движението на булеварда в двете посоки

БМВ катастрофира под моста до хипермаркет "Практикер" в Русе тази вечер към 18:00 часа. Катастрофиралият автомобил е смачкан до неузнаваемост.

На мястото на инцидента има екипи на Спешна помощ и полицията, а движението е в района е изключително затруднено.

Повече подробности тук.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    22
    maj4
    Една ненужна вещ зимно време.
  • 20
    21
    Бье Йем Вье на каймье
    Едно не мога да разбера - толкова ли ги мразите тези БМВ-та, че си ги купувате само за да ги размажете?!? Е то бива, бива, ама...БезМозъчни Водачи.
  • 17
    20
    Чашката
    За всичко е виновен моста . Ами че вижда че идва с пуфтене и фучене BMW , ами дръпни се и дай път все пак е Баварец с джигит .
  • 26
    19
    Reeee
    Идиот.Че колата му е смазана,голяма работа!Добре,че не е взел невинен човешки живот.Дано естествения подпор да действа.Да не сяда никога зад волана.Идиот!!!!
  • 36
    18
    Силвия
    Когато задкормилното устройство е без капка мозък, какъвто и автомобил да управлява резултата ще е същия.Така че не е от марката автомобил, а от задкормилното устройство!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари