Атрактивни концерти в летния фестивал „Сцена под звездите“

0
И двете събития са с вход свободен
И двете събития са с вход свободен Снимка: Dunavmost

Продължават събитията в рамките на организирания от Община Русе традиционен летен фестивал „Сцена под звездите“

На 25 юли от 18:00 часа пред Доходното здание е началото на благотворителен концерт с участието на възпитаници на НУИ „Проф. В. Стоянов“, индивидуални изпълнители и формации от Общинския младежки дом и Общинския детски център за култура и изкуство в Русе. В програмата ще вземе участие и Арменският танцов състав „Арехавач“ към „Хоменътмен“ - Русе.

По време на концерта ще бъдат поставени дарителски урни, като събраните средства ще бъдат предоставени за лечението на русенеца Георги Колеолов, който е с диагноза злокачествен мозъчен тумор.

Същия ден от 20:30 часа пред Държавна операРусе е концертът на ФТТ „Найден Киров“ с главен художествен ръководител Богдан Донев.

И двете събития са с вход свободен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Stenli
    А бе хора,какви са тези глупости който правите?Всичко пред операта!Опера,танц,концерт,има летен театър,направете го там,не уважавате изкуството,кьде е директора на операта,спи някьдеа???Хаос,шум и простотия,и искате да слушам опера или концерт,засрамете се!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари