Атанас Зафиров: Рискът за националната ни сигурност от хипотетичен стана реален!

0
За всичко, което сме дарили на Украйна до момента, не сме получили и един лев, заяви заместник-председателят на БСП
За всичко, което сме дарили на Украйна до момента, не сме получили и един лев, заяви заместник-председателят на БСП Снимка: Атанас Зафиров / Facebook

За всичко, което сме дарили на Украйна до момента, не сме получили и един лев, заяви заместник-председателят на БСП

Ракетите не могат да бъдат ремонтирани в България, но не могат да бъдат ремонтирани и в Украйна. Те ще бъдат използвани, така както ги изпращаме. Никой не може да каже каква е точната неизправност. Ракетите са херметически затворени. Ремонтът се прави в завода производител. В момента, в който ги дадем, директно ще заминат за фронта. Това каза заместник-председателят на БСП Атанас Зафиров в студиото на "Денят ON AIR".

До думите му НС е било напът да гласува празен чек, под който определението "дефектни ракети" е можело да бъде дарено цялото количество ракети, което имаме. "Единственото, което може да се случи с една неизправна ракета, е тя да не влезе в действие", коментира Зафиров.

Според него министърът на отбраната Тодор Тагарев извършва действия, които вредят на нашата сигурност.

"За всичко, което сме дарили до момента, не сме получили и един лев. Така ще се случи и с тези ракети", заяви заместник-председателят на БСП в ефира на Bulgaria ON AIR.

Зафиров осъди и решението на правителството да се строи нов град край Ямбол за войските на НАТО.

"Ще дават 100 млн. за строеж на нов град край Ямбол. Това е батальонна бойна група. Тя е сухопътен компонент, от който няма реална нужда", коментира Атанас Зафиров.

На въпроса дали има риск за националната ни сигурност, той отговори, че от хипотетичен се е превърнал в реален.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    2
    437347
    идеята на западните свини от европейския съюз и америка е всичките васали и роби от нато да нямат нищо свое и да са изцяло зависими от тях.. затова ни накараха да си унищожим/предадем ядрените глави - защото ако някога сме имали нещо, сега нямаме нищо... колко тъпо звучи "на вас не ви трябва защита, ние ще ви пазим", ... и ако те не ни пазят, тогава кой след като ние сме си дали всичко? някой задавал ли си ги е тея въпроси? тея глупави тролове в коментарите, големите радатели на западните идеали, тея неща помисляли ли са ги някога или си мислят че България като припка вързана на синждир като роб зад ес и сащ ще прокопса някога? НИКОГА НЯМА ДА ПРОКОПСА!!! накрая ще искат и гащите от гъза да ни вземат и ние ще им ги дадем... накрая въздуха, който дишаме и питейната вода ще са на кредит с лихва, ама същите еврофенове ще се радват.. понеже това ги доближава по-близо до техните любими европейци
  • 10
    1
    Аз
    Който не храни своя армия, храни чужда армия. Това са го казали хората.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари