САЩ дават на Украйна още 270 милиона долара военна помощ

0
Украйна ще получи 580 частни безпилотни самолета „Финикс гоуст“
Украйна ще получи 580 частни безпилотни самолета „Финикс гоуст“ Снимка: БГНЕС

Украйна ще получи 580 частни безпилотни самолета „Финикс гоуст“

САЩ ще предоставят на Украйна допълнителна военна помощ за около 270 милиона долара за защита от руската агресия, предаде Ройтерс, цитирана от БТА, като се позова на Белия дом.

Помощта, одобрена от американския президент Джо Байдън, ще позволи на Украйна да получи 580 частни безпилотни самолета „Финикс гоуст“, каза координаторът за стратегическите комуникации на Съвета за национална сигурност на Белия дом Джон Кърби.

Пакетът включва нов транш от около 175 милиона долара за друга отбранителна помощ, показва отделен документ на Белия дом.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    5
    Наистина
    Безплатен обяд няма още повече от Америка тя краде от всякаде . Каква помощ какви пет лева подстрекават оня наркоман З........ки
  • 1
    4
    джо бидон-демемцията
    До коментатор 3: Пак платен от урода сащ... федералният частен резерв на урода сащ е заплатил с $$ на коментатор 3, за да обслужва еврохомоатлантическисексуалните ценности! Видяхме, че сте фен на джо бидон-деменцията.. Вън на урода сащ от България!
  • -1
    3
    путлер
    kliu лекувай се брат, надявам се да вземаш по някоя миризлива копейка за глупостите които повтаряш като папагал
  • 1
    2
    kliu
    Уродът сащ подклажда продължаването на войната, а изкупените от тях медии пропагандират, че войната продължава и че има жертви! Ето защо сащ е агресор, терористична държава и България трябва да ги посочи именно като такива и да изгоним всички американски агенти/шпиони, изгонване на сащническите нпо-та на цру на урода сащ от България, изгонване на сащническите войски от българските бази и заклеймяване на сащ като агресор, терористична държава и скъсване на дипломацията с държавата, започнала война срещу Сомалия!
  • 5
    1
    ...
    САЩ дават на Усрайна още 270 милиона долара ЗАЕМ. това е всъщност заглавието.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари