Асен Василев: Нужна ми е свобода, не обичам телефонни обаждания

0
По думите на Василев единственото, в което участва засега е служебният кабинет, който според него е деполитизиран, както би трябвало да е
По думите на Василев единственото, в което участва засега е служебният кабинет, който според него е деполитизиран, както би трябвало да е Видео: Дневник

"Не обичам телефонни обаждания. За да работя в един кабинет, е нужно да имам свобода на вземане на решение каквaто имам в момента и каквато президентът Радев ми е осигурил"

 Това заяви служебният финансов министър Асен Василев в Народното събрание, цитиран от OFFNews.

Той не потвърди дали ще прави политически проект заедно със своя колега – служебния министър на икономиката Кирил Петков.

Най-важното в момента е, че актуализацията на бюджета мина на първо четене. Всичко друго няма отношение към работата ми в момента“, каза той.

По думите на Василев единственото, в което участва засега е служебният кабинет, който според него е деполитизиран, както би трябвало да е.

„За да работя в един кабинет първо трябва да имаме обща визия за това каква финансова и икономическа политика ще се провежда. Трябва да имам свобода в избора на екип, състава на Министерски съвет да е от хора, с които може да се работи“, коментира той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари