Асен Агов: Антон Хекимян е "жертвен агнец"

1
Според Агов в София няма да падне „синият бастион в червени ръце“
Според Агов в София няма да падне „синият бастион в червени ръце“ Видео: NOVA

Според Агов в София няма да падне „синият бастион в червени ръце“

Журналистите Асен Агов и Юри Велев, заместник-главен редактор на в. „24 часа“, коментираха местните избори в студиото на „Твоят ден“ по NOVA. Агов е на мнение, че Антон Хекимян е направил грешен избор и скоро ще разбере, че е „жертвен агнец“. Той акцентира на необходимостта всички градове да получат децентрализация. Велев смята, че многото кризи в света и страната се отразяват на съзнанието на избирателите. Според Агов в София няма да падне „синия бастион в червени ръце“. Той е на мнение, че в столицата ще се повтори спогодбата между ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС.

Пренастройването на „Лукойл“ от руски към друг петрол изисква време, каза Агов. Ако беше свалена сега дерогацията щеше да се стигне до хаос, смята той.

Новият блок на АЕЦ "Козлодуй" ще се изгражда с най-съвременния тип реактор, а именно този на „Уестингхаус“, което е добра новина, каза журналистът.

Велев е на мнение, че местните избори са причината за връщане на темата за дерогацията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари