Арман Бабикян: Срещу себе си Борисов има аматьори, които не искат да се съберат

0
Отиваме на избори. Вече се започва предизборната кампания, коментира Нидал Алгафари
Отиваме на избори. Вече се започва предизборната кампания, коментира Нидал Алгафари

Отиваме на избори. Вече се започва предизборната кампания, коментира Нидал Алгафари

В студиото на bTV коментар на журналиста Нидал Алгафари и Арман Бабикян, политически PR експерт за това до колко е възможно БСП да реализира третия мандат.

„Шансове за правителство на теория има, но на практика – не. ГЕРБ успя да разбие съставената преди време коалиция. Борисов успява да ги разцепва, за да събере повече мандати“, коментира журналистът Нидал Алгафари.

Отиваме на избори. Вече се започва предизборната кампания“, добави той, но уточни, че голяма част от избирателите няма да идат до урните.

ДПС, ГЕРБ и БСП би трябвало да намерят начин и общ език. Има точки, около които всички се обединяват. „Да, България“ могат да се причислят към системните партии, но те имат притеснения дали ще прескочат изборите. Ако се коалират с „Продължаваме промяната“, няма да увеличат резултата си, но ще има по-малко сили в парламента“, каза още Нидал Алгафари.

През последните няколко вота призоваваме на всички политически партии и движения, които искаха промяна в страната. Аз докато не видя, не вярвам. Какво означава партия на статуквото и какво са системни партии? Целият процес беше срещу статуквото. Евроатлантическата партия ДПС не се възмути от това, което прозвуча от американския конгресмен за Иван Гешев, който срутвал сигурността на НАТО“, посочи Арман Бабикян, политически PR експерт.

„Борисов е изключително добър майстор да разбива. Срещу себе си има аматьори, които не искат да се съберат“, добави той.

Партиите трудно ще вдигнат резултатите си. Трябва да внимават кой и колко ще свали. Съмнявам се да има по-висок резултат. Той може да се вдигне от широко отворената врата за купуване на гласове на база „хартиената коалиция“. Пачките могат да литнат към небесата и повече хора срещу повече пари да идат към урните“, каза още Арман Бабикян.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    1
    Гошо куче лошо
    Бабикян още ли я дои тая крава..
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари