Арестуваха тийнейджър по подозрение, че е убил родителите си, във Франция

0
Валентин е заподозрян, че е застрелял родителите си и е подпалил дома им
Валентин е заподозрян, че е застрелял родителите си и е подпалил дома им

Валентин е заподозрян, че е застрелял родителите си и е подпалил дома им

Тийнейджър е арестуван във Франция, заподозрян, че е убил родителите си и е подпалил дома им. Престъплението шокира жителите на село в Югоизточна Франция, предаде АФП, цитирана от Bulgaria ON AIR.

15-годишният младеж, назован само като Валентин, беше арестуван на 2 декември, след като в изгорялата къща на семейството бяха открити две тела в Шатовилен, село с близо 800 души население между Лион и Гренобъл.

Според прокуратурата тийнейджърът е признал, че е убил родителите си.

Старата ферма, в която е живяло семейството, е била подпалена в края на ноември. След това юношата е изчезнал, уточнява БГНЕС.

Той е бил проследен и арестуван в южния френски град Монпелие и е бил задържан под стража. Разследващите съобщиха, че в останките на къщата са открити две "почти изцяло овъглени" тела. Труповете са имали "огнестрелни рани в черепа", а единият е имал и рани в гърдите. Все още се провеждат съдебномедицински експертизи за установяване на самоличността на жертвите.

"Това е ужасна трагедия. Зашеметен съм", заяви местният кмет Даниел Гауде. Според кмета тийнейджърът, както и майка му, е имал здравословни проблеми, свързани с лаймска болест.

Бащата на Валентин, който е инженер, е на 58 години. Майка му, която е на 52 години, е работила вкъщи. По време на трагедията 17-годишният му брат не е бил у дома.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Е ми....
    Свиквайте с новоналожените ни €вроатлантически ценности!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари