Арестуваха близо 80 души за сексуално насилие над деца във Франция

3
Става въпрос за изключително жестоки посегателства с непълнолетни, бебета и дори с животни
Става въпрос за изключително жестоки посегателства с непълнолетни, бебета и дори с животни Видео: NOVA

Става въпрос за изключително жестоки посегателства с непълнолетни, бебета и дори с животни

Около 80 мъже бяха задържани във Франция при най-мащабна акция срещу сексуално посегателство над деца, предава NOVA. Арестуваните мъже са на възраст между 30 и 60 години и работят предимно професии, които им позволяват да са в близък контакт с непълнолетни.

Залавянето на тези мъже се води като безпрецедентна и невиждана като мащаб акция по арести в страната. Те нямат нищо общо един с друг. Полицията ги описва като хора с изключително различни профили, статус и професии – от безработни до служители в местната власт. Сред тях има също и спортни треньори, надзирател в център за деца с увреждания и учители.

Преди около 20 г. съответният надзирател е бил съден за сексуално посегателство и агресия над непълнолетни. След като излежава присъдата си, успява да промени самоличността си по легален начин и така години по-късно отново има достъп и контакт с деца.

Властите съобщават, че става въпрос за изключително жестоки посегателства с непълнолетни, бебета и дори с животни. Иззети са над 100 хил. видеа и снимки. Заподозрените са признали вината си. Пред съда до този момент са били изправени 51 души, 13 от тях са вече с присъди. А 38 от арестуваните са под съдебен надзор. Разследването продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари