Арестуваха българин за пътно нарушение в Германия

0
Мъжът е обявен за издирване в Шенгенската информационна система
Мъжът е обявен за издирване в Шенгенската информационна система

Мъжът е обявен за издирване в Шенгенската информационна система

Четиридесетгодишен жител на село Косово, обявен за международно издирване, е установен и задържан в полицейското управление в Каолиново, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР - Шумен.

Малко след 15:00 часа вчера, при извършена полицейска проверка в село Цани Гинчево, служители на полицейското управление в Каолиново установили, че проверяваният е обявен за издирване в Шенгенската информационна система от германските власти.

Мъжът е обявен за издирване, след като на територията на Германия е управлявал автомобил, на който са поставени табели на друго превозно средство, както и за това, че е установен да шофира, след като е лишен от това си право.

Издирваният жител на село Косово е задържан за срок до 24 часа. Уведомена е Окръжната прокуратура в Шумен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари