Пребитият до смърт шофьор оставя три деца сираци

4
Мъжът е бит от четирима души, приятели го описват като добър човек
Мъжът е бит от четирима души, приятели го описват като добър човек Видео: bTV

Мъжът е бит от четирима души, приятели го описват като добър човек 

Тежък инцидент в София. Таксиметров шофьор е починал след нанесен му побой. Всичко е станало заради спор за влизане в еднопосочна улица. На мястото са се събрали близки и роднини на починалия.

Инцидентът е станал около 18:30 ч., на кръстовището на улиците „Рибен буквар“ и „Хъшове“ в кв. „Разсадника“ при Първа АГ болница. По първоначална информация мъжът е влязъл в конфликт с водач на друг автомобил. Стигнало се е до сбиване, след което е починал.

Задържан за убийството е 24-годишен мъж, познат на полицията.

Един от приятелите на таксиметровия шофьор разказа пред bTV, че нападателите са били четирима души и са били агресивни. Извадили са шофьора от колата и са му нанасяли удари, дори когато е паднал, твърди неговият близък. 

По думите му, пострадалият е успял да звънне на брат си, но в момента, в който той е дошъл, се е свлякъл на земята. 

Починалият е баща на три деца, оставил е семейство с три малки момичета. През последните 10 години работи като таксиметров шофьор. По думите на негови приятели, той е бил добър човек и не е бил агресивен. 

Три часа и половина след инцидента, на мястото все още не е пристигнал екип на Съдебна медицина. Много хора са се събрали и настояват за справедливост, за работеща прокуратура, съд и полиция

По случая продължават да текат процесуално-следствени действия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    5
    Plamen
    И сега какво.... Оказа се, че мангала бакшиш е започнал боя и е извикал други мангали да бият момчето.... Добре е пукнала хлебарката.
  • 4
    4
    😎😎😎🙂
    Е, ако беше за Караянчев щяха да припкат ,За обикновения човек ядец.
  • -2
    3
    ...
    На 34 г., пък кара такси, смятай ква фъшкия е бил, човек с ръце в гъза.
  • 12
    2
    хахаха
    Случвало ми се е бакшиш да ми отнема предимство, да ми се завира, да иска да му правя път където аз съм с предимство, да ми идва насреща в еднопосочна улица (както е било в случая), и пак да иска да му правя път. Ами не разбират ли тези лайнари, че ще си намерят все някога майстора?
  • 22
    1
    ...
    скапано, първобитно, злобно и невежо племе сме си. свръх агресия на пътищата, всеки ден убити, убийства, дрогирани, мъртво пияни, млади момичета нямат една естествена черта по себе си, курвалък, златотърсачество, крадене и прееби другарче са най-тачените и модерни дисциплини у нас. щом ще сме такива, по-добре наистина да бъдем заличени, като народ и да се приключва с тази брутална свинщина.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари