Антон Кутев: С цялата си сила и тежест на закона държавата ще отговори на трафикантския натиск

0
Говорителят на кабинета изказа съболезнования към близките на полицаите
Говорителят на кабинета изказа съболезнования към близките на полицаите Снимка: БГНЕС

Говорителят на кабинета изказа съболезнования към близките на полицаите, загинали в изпълнение на служебния си дълг:

Дълбоко съчувствие към близките на загиналите полицаи! Това е ужасно несправедливо!

"С цялата си сила и тежест на закона държавата ще отговори на трафикантския натиск. Виновните трябва да бъдат наказани! Но по-важното е, че държавата трябва да гарантира на всички служители на реда, че никой не може да си позволява да поставя живота и здравето им под риск. Те работят и рискуват живота си заради нас!", написа Антон Кутев в мрежата. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    niki
    Кога ще отговори и защо трябваше да умрат двама полицай че държавата ,ако въобще има такава да се задейства ,не е ли крайно време армията да охранява границата те и без това друго не правят ,крайно време е да се стреля ,който е свестен има си гранични пунктове за свесните ,ако въобще има свестен емигрант А всички по бежанските центрове товарете ги по самолетите и кой от където е ,ако някоя държава претендира за права и тем подобни им ги карайте там
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари