Американец пътувал във времето, видял 28 век

0
Ал Билек участвал в легендарния Филаделфийски експеримент, в който кораб стана невидим
Ал Билек участвал в легендарния Филаделфийски експеримент, в който кораб стана невидим

Американец твърди, че по време на легендарния Филаделфийски експеримент през 1943 година е пътувал не само в пространството, а и във времето.

Става дума за секретна операция на военноморските сили във Филаделфия, основана върху научни разработки на Айнщайн и Никола Тесла, информира Стандарт нюз.

Нейната задача е била корабът "Елдридж" да стане невидим и да се телепортира в базата в Норфолк, Вирджиния. Това се случва посредством специална електромагнитна система, базирана на Айнщайновата Теория на относителността.

Филаделфийският експеримент е може би един от най-странните и тайнствени научни експерименти не само в САЩ, а и в света. Години след края му продължават да витаят съмнения какво точно се е случило тогава. И дали действително един кораб се е превърнал в призрак и е успял за броени минути да се премести на немалкото разстояние от 320 километра. Свидетелства на десетки хора, които са били на двете места, посочват, че "Елдридж" е видян почти едновременно в базата си във Филаделфия и в тази във Вирджиния. Нещо повече - след като изчезва от Филаделфия, около 15 минути неговият призрак остава да витае в базата пред очите на смаяните наблюдатели, след което корабът отново се материализира от въздуха. На борда му има екипаж от 181 души и странното е, че значителна част от тях след края на експеримента издъхват в страшни мъки.

21 от матросите пък така и си остават невидими и не се завръщат по домовете си. Темата "Филаделфия" е толкова провокираща въображението, че става повод дори за създаване на холивудски филм през 1984 година.

Ал Билек е един от матросите, намиращи се на "Елдридж". Билек разказва, че след изчезването на кораба той е успял да се премести във времето и е прекарал 6 седмици в 2137 година. След това попаднал в 28= век, където преживял цели две години. По неговите думи това далечно бъдеще ще бъде супер високотехнологично и управлението няма да се извършва от хора. Вместо това начело на света ще има компютър с огромни интелектуални възможности. Любопитното е, че по думите на Билек след няколко столетия по света ще цари ... социализъм. Правителствата и президентите ще бъдат само далечен спомен, разказва той.

Билек си спомня, че докато траел експериментът, загубил съзнание само за няколко минути. Когато се е събудил, вече се намирал в 2137 година. Оказал се в болница, каквато преди това не е виждал. Лекарите използвали светлинно и вибрационно оборудване и светкавично възстановили жизнените сили на пациента. Докато бил там, той научил, че човечеството се бори активно с големите климатични изменения, настъпили през 2025 година. Благодарение на тях през 2137 година планетата вече е променена до неузнаваемост.

Американският щат Флорида е под вода, нивото на Световния океан се е повишило, а Джорджия се е превърнал в крайбрежен щат, прорицава Билек.

Магнитните полюси ще започнат да се изместват, но човечеството ще успее да създаде изкуствени и да предотврати свързаните с обръщането на полюсите катастрофи, разказва още той.

Билек обещава и Трета световна война, в която Америка и Европа ще воюват срещу Русия и Китай.

През 2020 година ще бъдат разсекретени американски военни документи, от които ще стане ясно, че американското правителство си сътрудничи с извънземна цивилизация от 1954 година. През 2749 година пък Билек е видял плаващи градове в океаните. Телепатията се е развила до съвършенство и хората могат да общуват, без да им се налага да говорят един с друг.

Експериментът е познат още като проект "Дъга" и неговата история дълго време е смятана за измислица. Американският военноморски флот официално твърди, че такъв експеримент не съществува и детайлите по историята противоречат на добре познати факти за кораба, както и на законите на физиката. Всъщност той се основава на Общата теория на полетата на Айнщайн. Теорията се базира на математически и физични обосновки на едни от основните природни сили - елекромагнитното излъчване и гравитацията. В резултат на това успешно може да се манипулира светлината, което на практика би довело до невъзможността човек да види определен обект, светлината около който е изкривена.

Някои учени твърдят, че Общата теория за полетата позволява използването на електрични генератори, с помощта на които да се извърши изкривяване на светлината около даден обект, вследствие на което той става невидим за човешкото око.
Екипажът на кораба твърди, че по време на експеримента по някакъв необясним начин някои от матросите за миг сменили местата си на кораба. Един от тях разказва, че в началото на експеримента се е намирал на палубата, а след това се е озовал в нивото под нея. В потвърждение на легендата за кораба призрак обаче през годините продължават да се появяват свидетелства на хора, присъствали там по време на експеримента. През 1955 година някой си Карлос Аленде изпраща писмо до един от известните американски уфолози, за да сподели, че е бил свидетел на телепортиране. Той посочва, че лично е наблюдавал материализирането на "Елдридж" на пристанището в Норфолк, докато самият той се е намирал на борда на съседен кораб. Малко по-късно самият уфолог умира и негови близки твърдят, че това се е случило, защото се е приближил твърде много до истината за "Филаделфия". Последното обяснение за случилото се с "Елдридж" дава през 2011 година бразилски физик с особено неортодоксални възгледи. Той публикува своя теория, обясняваща случилото се със секретната американска програма ХААРП

Фран де Акину посочва, че ако корабът бъде подложен на въздействието на еднородно магнитно поле по специална технология с определена интензивност и честота, то корабът ще извърши преход от нашето време към друго. Ако обаче корабът не е еднороден в своята маса, всяка част от него ще се окаже в различна точка от бъдещето. Не е ясно дали това е причината Ал Билек да попадне последователно в две различни бъдещи години, или чисто и просто съзнанието му се е разстроило вследствие на експеримента, който не е могъл да понесе. Вероятно това ще узнаят първи хората, живеещи в 2137 година.

Източник: Стандарт нюз
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари