Александър Симов: Най-важното е, че нито един патрон няма да бъде изпратен за Украйна

1
Днес приехме едно добро и разумно решение
Днес приехме едно добро и разумно решение

Днес приехме едно добро и разумно решение

Това е решение, което продължава икономическата и финансовата помощ към Украйна и бежанците у нас. Това е решение, което гарантира политическата подкрепа за Украйна и членството ѝ в ЕС. Най-важното е, че това решение гарантира, че българското правителство няма да праща оръжия в Украйна.

Това заяви в кулоарите на парламента депутатът от БСП Александър Симов, който коментира решението на НС да предостави мандат на кабинета за оказване на военно-техническа помощ за Украйна.

"Искам да благодаря на коалиционните ни партньори и лично на премиера на Кирил Петков, че благодарение на дискусия успяхме да постигнем това решение. Искам да благодаря и на опозицията, която изненадващо за нас, но подкрепи това решение. Нещо подобно се случва много рядко в българския парламент и това показва само едно - това решение е добро", добави той.

"Пак ще ви повторя - няма никакво лицемерие. Най-важното е, че с решението, което приехме днес, гарантираме, че нито един патрон няма да бъде изпратен за Украйна. Сега ще слушаме всякакви интерпретации по темата, но аз смятам, че решението е разумно", завърши Симов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    1
    ''''''
    Това изказване и лъжа на Симов! Доскоро той БЕШЕ разумен човек, но се подчиниха на сащническия посланик и БСП пак се наведе на сащ! Браво! България трябва да изгони сащническия посланик, да изгони всички сащнически НПО-та, променящи историята и образованието на България към сащническото, което е обрятното на нормалното! България трябва да подпомогне Русия и да обявим сащ за агресор!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари