Даниел Митов: Правителството е искало писмо от Украйна, за да реши неразбориите си

0
БСП управлява, Кирил Петков няма авторитет, заяви зам.-председателят на ГЕРБ
БСП управлява, Кирил Петков няма авторитет, заяви зам.-председателят на ГЕРБ Видео: NOVA

По думите му БСП управлява държавата

"България стои пасивна и неутрална, обслужвайки руски интереси. Мерзавщина е да се иска писмо от украинската държава, за да реши правителството своите неразбории. Това е изнудване на държава в състояние на война. БСП управлява, Кирил Петков няма авторитет". Това заяви за "Офанзива" по NOVA зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов.

По думите му България е могло да се договори модерна техника за ПВО. "Левите икономически подходи доминират при решенията за бюджета. Всеки ден на власт на това правителство удължава агонията, то е вредно и трябва да си ходи час по-скоро", смята той. И допълни, че има огромен повод за притеснения, заради "троянски коне".

"Петков е приел да изпълни ангажименти, които противоречат на здравата, добре формулирана българска позиция за РС Македония. Невярно е, че можем да ги спрем, ако преговорите за еврочленство вече за започнали", обясни зам.-председателят на ГЕРБ.

Според него Радев вече е свалил доверието си в това правителство. "Той е взел курс към нова промяна и преоформяне на политическия дневен ред на България. "Български възход" е поредният проект, който възниква от нищото и се е запътил към нищото. Той ще последва съдбата на проектите, които избухват като фойеверки. Има позиции, несъвместими на съюзите, на които принадлежим", коментира Митов. И допълни, че Музеят на социалистическото изкуство е мястото за Паметника на съветската армия.

Относно темата със спрения газ той счита, че България трябва да подкрепи идеята за вето върху доставките на руски петрол на ЕС.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Деливерски
    Този има вид на умен човек,носи очила със златни рамки,но носи и много злоба,ненавист,които излъчват думите му.Мерзавщина,изнудване,изпросено писмо от "президента" ЗЕЛЕНски,за да оправело правителството неразбориите си.Това беше пласирано от Борисов,да бъде избран за премиер на България.Освен да благодарим на Господ,че този елемент не беше избран,друго не ни остава!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари