Акане в пълен басейн е новият хит на британските туристи

0
След самоубийствения балконинг и изхвърлянето на телевизори през терасата алкохолизирани ваканцуващи са измислили поредната малоумна игра
След самоубийствения балконинг и изхвърлянето на телевизори през терасата алкохолизирани ваканцуващи са измислили поредната малоумна игра

Нова идиотщина, родена от пияните глави на британските туристи, заплашва да съсипе сезона по нашето Северно Черноморие.

След самоубийствения балконинг и изхвърлянето на телевизори през терасата алкохолизирани ваканцуващи са измислили поредната малоумна игра - акане в пълен басейн. Фекалната практика е вдъхновена от култовия филм на ужасите на Стивън Спилбърг "Челюсти", в който невинни плажуващи и смел шериф се бореха с чудовищна бяла акула.

Практикуващия новия спорт се промъкват в ъгълчето на пренаселен басейн, запретват банските и изпускат съдържанието на червата си във водата. Фекалната маса изплува на повърхността и се понася сред останалите туристи, които се разбягват с писъци - точно като героите от "Челюсти" бягаха от настръхналата перка на звяра.

Пияните тийнейджъри наблюдават нелепата сцена със смях отстрани и вече са измислили име на идиотщината - "кафявата акула". "Само от средата на май вече 9 пъти се налагаше да затваряме басейна за почистване от плуващи лайна. 9 пъти! Знаели ли какви загуби са това, почти всичките ни гости са на програма ол инклузив и невъзможността да ползват съоръжението, означава, че трябва да им върнем парите", изплака управител на 4-звезден хотел в северната част на курорта Златни пясъци, пише в. "Всеки ден".

Миналата година в турския курорт Анталия две дузини почиващи са пострадали от остри чревни инфекции, предизвикани от контакт с фекалиите на практикуващи "кафява акула" туристи.
 

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари