Адвокатът на Борисов: Няма легло, стои на една дървена пейка

1
Не е преместен никъде, заяви Менко Менков
Не е преместен никъде, заяви Менко Менков Снимка: БТА

Не е преместен никъде, заяви Менко Менков

Менко Менковадвокатът на Борисов, съобщи, че не е преместен никъде, нямал легло, на което да лежи, цяла нощ седял на една дървена пейка.

Все още няма никаква информация. Тепърва адвокатът ще разговаря с Борисов и с органите на реда, пише вестник 24 часа.

Очаквайте подробности.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    9
    oooh
    Бойчето даде парите на България на баба Меркел, тя ги взе и заряза Бойчето...абсолютно никой от Брюксел няма да се застъпи за него, дори и ЕНП, за тях Боко е репутационен риск, т.е. скъсан чорап, бита карта и т.н. САЩ - евентуално, но малко вероятно, те вече си имат "човек", даже трима. Боко е в ситуацията на Зеленски, само гражданска война го оправя.
  • 1
    8
    S.B
    Да си стоял в Испания,ПИДИРАС ДЕБЕЛ
  • 3
    7
    Ха ха ха
    Аз да попитам за един приятел, а Божков кога ще търка наровете? Щото освем вземането на подкуп подсъдно е и даването на подкуп. Преди Черепа го беше страх да дойде да свидетелства, ама сега нали Бойко Рашков ще го пази та защо не се прибира?
  • 14
    6
    Djdj
    Ами там е така малко хора ли нареди а неговото място е точно там че голямо крадене и редене беше да заминава да лежи че и всички покрай него трябва!
  • 11
    5
    Бай Ставри
    Да, добре, ей сега ще издействам да му донесат едно легълце Няма проблем, даже ще си го пренесе в софийския като дойде време да го местят. Всичко ще уредим, всичко ще оправим. Знатен човек все пак!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари