Адвокат Марковски с анализ за убийството на Виктория

4
За съжаление понякога от преизподнята излизат такива зверове, които само носят човешки образ
За съжаление понякога от преизподнята излизат такива зверове, които само носят човешки образ Видео: NOVA

"Това е предизвикателство към полицията. В такъв момент тя трябва да покаже знание, опит и трудолюбие. Необходимо е сериозно събиране на доказателства от местопрестъплението."

Това заяви за "Здравей, България" адвокат Марин Марковски във връзка с жестокото убийство на журналистката Виктория Маринова, предава NOVA.

Според него убийството не е свързано с журналистическата дейност на младата жена. В такива случаи се унищожават документи, а не се убиват хора, смята той. 

По думите му трябва да се разпитат всичките й близки, за да се установи кой има мотив да извърши престъплението.  

"Цялото местопрестъпление трябва да се изсмука. Има ли следи, косми, фасове... Огледът е много важно и решително нещо. Всичко трябва да се огледа'', допълни той.

"Категорично, ако бъде открит ДНК материал, това означава, че извършителят е оставил личната си карта на местопрестъплението. За целта има ДНК банка за престъпници. В тази връзка според мен щяха да са го арестували вече, ако бяха попаднали на ДНК'', коментира Марковски.

"Конструирането на една версия, която изглежда правдоподобна, не трябва да излиза по медиите, защото убиецът също ще следи темата'', смята той.

По думите му убиецът ще бъде открит, но полицията задължително трябва да бъде дискретна в този тежък случай.

"За съжаление понякога от преизподнята излизат такива зверове, които само носят човешки образ'', завърши адвокат Марковски.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари