A.V.A. напусна X Factor

0
A.V.A. - Angels - X Factor Live
A.V.A. - Angels - X Factor Live

Женското трио A.V.A., което написа нова страница в историята на групите в X Factor, напусна шоуто на крачка от големия финал.

Решаващата музикална битка преди големия финал изправи един срещу друг най-младият талант в четвъртия сезон - Кристиан Костов, и първата група, достигнала до този етап на шоуто - A.V.A.

Стотици разплакани лица в залата, наред с емоционални възгласи, предизвика изпълнението на Крис, който избра песента Jеаlous. Момичетата, сравнявани от своя ментор - Люси, с три ангела, представиха въздействащо изпълнение на Angels на Роби Уилямс, пише Дарик.

„Вие направихте нещо невиждано! От една обикновена група се превърнахте в един от фаворитите на сезона. Благодаря ви за невероятната работа, усилие и желание", сподели през сълзи Люси, която изпрати момичетата от сцената в компанията на стотици фенове.

Криско взриви сцената с новото си парче „Наздраве" и компанията на Зуека, състарен с над 40 години. В купона на сцената се присъединиха и други „набори" на внушителна възраст, които доказаха, че за забавлението и доброто настроение няма граници. Финалистите, от своя страна, благодариха на публиката за цялата подкрепа с Thank you for the music на ABBA.

Източник: DarikNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари