8-годишна булка умира в първата си брачна нощ

1
Властите не са предприели никакви действия срещу семейството на момичето или нейния съпруг
Властите не са предприели никакви действия срещу семейството на момичето или нейния съпруг

През септември 2013 г. кувейтският всекидневник "Ал Уатан", цитирайки местен йеменски вестник Ал Машхад, съобщи, че 8-годишно момиче на име Раван е починало от вътрешно кръвотечение, свързано с вагинално разкъсване на нощта, след като е омъжена за 40 годишен мъж в северозападен Йемен.

След сватбата е време за първата брачна нощ. След половия акт със съпруга си Раван получава кървене от руптура на матката, което причинява смъртта й. Въпреки, че е заведена в клиника, медиците не успяват да я спасят, пише Канал 3.

Властите не са предприели никакви действия срещу семейството на момичето или нейния съпруг.

Малко след това базираната в Дубай компания Gulf News разказва история, че служители на правоохранителните органи са разследвали доклада и отрича версията, че детето е починало.

Мослех Ал Аззани, директор на криминално разследване в района, където се е случило бракосъчетанието, заявява, че лично е разпитал бащата и момичето за инцидента. Той казва, че и двамата са се явили да дадат показания

Журналистът Азиз Салех, който управлява локален уебсайт, също заявява, че се е свързал с кабинета на местната власт, който отрича новината. "Всички твърдяха, че нито бракът, нито смъртта са се случили", каза той. Директорът на криминална полиция и прокурорът на провинцията категорично отричат историята, която обикаля световните медии.

Журналистът, който първоначално докладва за историята, обаче, твърди, че ужасяващата история е покрита от длъжностните лица. Той споделя, че е научил това от съседи на момичето, които му разказали, че детето вече и погребано, а родителите се готвят да дадат показания. Според него властите искат да потулят случая.

Историята обаче е потвърдена от двама жители на Майд пред агенция Ройтерс. 

Източник: Канал 3
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари