309 са новите случаи на коронавирус у нас

0
Починали са трима души, заразени с COVID-19
Починали са трима души, заразени с COVID-19

Починали са трима души, заразени с COVID-19

309 са новите случаи на коронавирус у нас. Направени са 2319 теста, сочат данните на Единния информационен портал.

Трима са починали, а 136 са излекувани.

В болници за лечение остават 445 пациенти. От тях 27 са в интензивни отделения. 55-ма са новоприетите пациенти.

През последните 24 часа са поставени 4 753 ваксини.

Разпределението по области на новооткритите случаи: Благоевград - 9; Бургас - 26; Варна - 17; Велико Търново - 14; Видин - 5; Враца - 9; Габрово - 7; Добрич - 4; Кърджали - 0; Кюстендил - 2; Ловеч - 3; Монтана - 12; Пазарджик - 5; Перник - 8; Плевен - 9; Пловдив - 24; Разград - 6; Русе - 13; Силистра - 15; Сливен - 9; Смолян - 1; София област - 5; София град - 67; Стара Загора - 17; Търговище - 4; Хасково - 5; Шумен - 11; Ямбол - 2 души.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    8
    Напред, науката е слънце
    На коментарите, спорещи с антиваксърите, са натряскани маса минуси, което значи, че същите освен агресивни са и адски активни в проповядването на пещерната си идеология. Вероятно вярват още в кемтрейлса, земята е плоска, а времето го развалят синоптиците. Да, цивилизацията не е за всеки, стойте си в пещерите.
  • 6
    7
    Отегчен
    Идея си нямам как така мощно се наложи понятието "антиваксър" при положение, че де що има световно медицинско светило, къде открито и ясно, къде леко дуднейки обясниха, че не можем да говорим за ваксини, а на този етап за експериментални серуми с потенциал да се превърнат във ваксини някъде в бъдещето.
  • -3
    6
    ей го на даскала
    Абе даскале, на теб да не са ти опрели дуло в челото да се ваксинираш?!? Ти не си отишъл даже да се реваксинираш за тетанус например, щото и тетанус няма, ама си дрънчиш тука!
  • 7
    5
    daskal
    До 3 - Абе, чопли ги фактът, че ваксърите като тебе ограничават и объркват нормалния живот. Чопли ги принудата да се съобразяват с всеобщата истерия. Чопли ги, че децата им не ходят на училище и не учат. Ваксини могат да се поставят и без да бъдат навирани (буквално!) в носовете на хората.
  • -3
    4
    До 3
    Прав си за антиваксърите. Изкарали са вируса поне два пъти досега, може и по болници да са се търкаляли, обаче докато не умре някой от най-близките им, няма да повярват, че не е "китайска кашличка", както им бае оня вампир Мангъра. Нека си мрат, по-малко идиоти на земята, но лошото е, че разнасят заразата. Така че да им пожелаем сега като прихванат Ковид за пореден път така да ги тръшне, че да не могат да мръднат от кревата, ако оживеят, де.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари