15-годишна тийнейджърка се самоуби от мъка по майка си

0
15-годишна тийнейджърка се самоуби от мъка по майка си

15-годишна ученичка се самоуби, защото не успя да се примири със загубата на майка си, която се е обесила преди две години.

Токсикологични тестове показаха, че Уитни Беридж от британския град Бейсингсток е починала вследствие на свръхдоза наркотици. На момичето й прилошало по време на парти в дома й на 19 парил. По-късно то починало в болница в Северен Хампшир. Уитни е страдала от синдрома на Уолф-Паркинсон-Уайт – състояние, водещо до аритмия, тахикардия и задух. Според полицията смъртта на ученичката не предизвиква подозрения. Уитни почина само две години, след като майка й бе намерена обесена на 6 май 2012 година в дома на семейството, пише "Бейсингсток Газет".

Бабата на момичето е дала съгласието си тийнейджърката да бъде изключена от животоподдържащите апарати. „Знаехме, че не е щастлива, и че мисли за майка си постоянно“, казва бабата. Попитана, дали Уитни е взела свръхдозата наркотици, защото вече не е могла да живее без майка си, Гибънс добави: “Мисля, че да. Беше й трудно без майка й. Знаехме, че тя е нещастна. Тя така и не разбра, защо майка й го направи. Не успя да го преодолее“.

По думите на жената, преди смъртта на майка й Уитни била „щастливо, бъбриво момиче“, като двете били много близки. „Когато Шани почина, с нея почина и Уитни“, добави бабата.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари