Блъснаха дете на пешеходна пътека в Русе

0
Детето е откарано в Университетската болница с травма на крака
Детето е откарано в Университетската болница с травма на крака Снимка: Dunavmost / Архив

Детето е откарано в Университетската болница с травма на крака

10-годишно момиче е пострадало при инцидент на пешеходна пътека в Русе. Детето е пресичало булевард "Цар Освободител" в района на Градските хали около 17:30 часа заедно с брат си, когато е ударено от автомобил, съобщава БНТ.

По първоначална информация, момичето е било на велосипед.

Екип на Спешна помощ е откарал пострадалата в Университетската болница "Канев" с травма на крака.

Централният булевард остана затворен за кратко, което предизвика задръстване в района. Причините за инцидента се изясняват.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    12
    русенец
    има няколко места в града, където задължително трябва да се сложи пешеходен светофар. Именно едно такова място е до Халите. Често пъти, особено в някои часове колите не могат да преминат по 15 - 20 минути. Случвало ми се е даже пешеходци да спрат и да си водят телефонен разговор на пешеходната пътека. Все пак е необходимо взаимно уважение в участниците в движението. И пешеходците да спрат да злоупотребяват с правата си. Вярно е, че са по-беззащитния участник, но и те трябва да уважават другите участници.
  • 8
    11
    до 10
    Ти по кой правилник си учил? Пакистанския ли?
  • -9
    10
    shpek salam
    Може да се пресича и на колело по пешеходната пътека, но като предварително се убие скоростта и се внимава. Друг е въпроса, че вечер шофьорите масово бързат и стават конфликтни ситуации. Според мен трябва пешеходен светофар на тези зони около халите за да се намали напрежението между различните участници в движението.
  • 21
    9
    ТЪЙ ДЕ
    Алоууууу, родителите, научете децата си, че когато карат колело трябва да пресичат пешеходната пътека тикайки го.
  • 25
    8
    До 1
    Пешеходните пътеки се пресичат бутайки колелото. Ако управляваш колело или тротинетка си учасник в движението и не ти е мястото там!!! Шофьорът не е виновен!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари