Блъснатият пешеходец пред Халите е 14-годишно дете

1
Детето е откарано в болница с контузия на ръката
Детето е откарано в болница с контузия на ръката Снимка: Facebook / Николай Милчев

Детето е откарано в болница с контузия на ръката

За инцидент на пешеходна пътека пред Халите съобщихме по-рано днес. По информация на Русе Медиа блъснатият пешеходец е 14-годишно дете.

За щастие при удара от автомобила детето не е пострадало сериозно. То е откарано от екип на Спешна помощ в болница с контузия на ръката.

Заради инцидента мястото бе отцепено от полицията и преминаването бе затруднено. Причините се изясняват.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    До 4 - подкрепям!
    Добра идея за поставянето на светофар на тази централна градска пешеходна пътека! Пешеходците пресичат като безсмъртни. Трафикът е интензивен през деня и в двете посоки. Стоянката на "такси"-тата от едната страна също пречи, тъй като "бакшиша" спира както и където намери. И от двете страни преди и след въпросната "пешеходна зона" спират по два реда автомобили, които ограничават видимостта, както за пешеходците, така и за шофьорите. Да не говорим, че има и автобусна спирка. Въобще там става мазало ...
  • 0
    4
    да
    Там трябва да се сложи пешеходен светофар, защото пешеходците препускат като изтървани кози.
  • -2
    3
    Русенец
    Този базар там е сектантски, тия промити мозъци се опитват да превземат града и с тоя базар сумати хора ще ги спонсорират. То н бяха брънчове, заведения, магазини, сега и базар..
  • 9
    2
    Любомир
    'Отлично място за коледни базари' Браво Пенчо?!?
  • 4
    1
    Драганова
    Какви причини има да се изясняват ?! То е пределно ясно защо се е случило. По- странното е, че там такива инциденти са сравнително редки като се има предвид колко нескопосано и напълно необезопасено е направено преминаването на пешеходците там. Мацнаха предизборно една червена боя върху надупчената като след бомбардировки настилка и си помислиха, че едва ли не имаме чиста нова пешеходна алея. Там, както и на редица други места в града, например и при кръстовището край Дървото, трябва да има повдигнати кръстовища или изкуствени неравности за ограничаване на скоростта, а защо не и светофари, за да се научат вечно бързащите шофьори да уважават и другите участници в движението като пешеходци и велосипедисти, както е в цяла Европа, към която уж се стремим.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари