Жени Джаферович: Ритнаха ме в корема!

0
Само една възрастна жена бе до мен и ме успокояваше. Никой. Никой друг не дойде да ми помогне, да спре този изрод!
Само една възрастна жена бе до мен и ме успокояваше. Никой. Никой друг не дойде да ми помогне, да спре този изрод!

Евгения Джаферович коментира във Фейсбук жестокото нападение на спирка в Бургас, извършено от 26-годишния бургазлия Живко - пребил старица без повод.

Тя разказа драматична случка от тийнейджърските си години, в която е станала жертва на агресия и е била изритана в корема от 30-годишен мъж, пише Novini.bg.

Вижте какво написа:

"Не помня на колко години бях (може би около 14). Отново на спирка на градския транспорт с две заведения наоколо.. Застигна ме кола, от която слезе жена крещейки какво съм направила на детето й. То нямаше никаква представа защо майка му крещи, аз също. След като тя ме дърпаше и удари няколко пъти, аз отвърнах в самозащита, но тогава от колата слезе мъж на над 30г. Изрита ме в корема, а аз паднах в кална локва. Успях да набера баща ми от телефона, който висеше на врата ми и да му кажа точно къде съм. Не бях затворила слушалката и той чуваше какво се случва. Когато дойде след няколко минути имаше само една възрастна жена до мен и ме успокояваше. Никой. Никой друг не дойде да ми помогне, да спре този изрод!! Не сме дори животни. Те си помагат. Ние сме жалки същества!"

Източник: Novini.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари