Живко ме събори на земята и щеше да ме убие с камъни!

1
Жената е в тежко състояние и чака за операция
Жената е в тежко състояние и чака за операция Видео: Флагман

''Живко ме събори на земята с крак и щеше да ме убие с камъни''.

Това разказва пред Флагман.бг нападнатата от 26-годишния бургазлия – Виолета С.

Крехката 72-годишната жена е в тежко състояние и чака за операция Тя разказа за жестокото нападение над нея, което се разигра вчера следобед на автобусна спирка в ж.к. „Изгрев”. Недоумява каква е причината за зверската постъпка на младежа, но не иска и да чува за него.

Живко седял на пейката, когато възрастната Виолета се връщала от личния лекар, откъдето е взела рецептата за хапчета за болния си съпруг, и отишла до спирката, за да чака автобуса.

Тя седнала на пейката, която е перпендикулярна на седалките, където бил агресивният младеж. В същото време 26-годишният, без да е бил предизвикан или провокиран по някакъв начин, почнал да й крещи „Изчезни оттук, махай се!и я наплюл. Жената силно се изплашила, защото не е очаквала такава реакция. Опитала се да отиде по-далеч от младежа, за да не й се случи нещо. Когато пристигнал автобусът, тя станала и се запътила към превозното средство.

В гръб била нападната, повелена и сритана от Живко. Пенсионерката се строполила на земята. Вместо да почувства угризение от постъпката си обаче, агресивният мъж взел камъни от земята, за да ги хвърли по пострадалата. Камъните били с големина на паве и ако бе уцелил възрастната дама, изходът можеше и да е летален.

Най-шокиращото е, че никой не посмял да реагира срещу агресивния 26-годишен бургазлия. Той се качил на следващия автобус и отпрашил. Свидетели на бруталната сцена са подали сигнал до спешния тел. 112. Оттам са изпратили екипи на Спешна помощ и полиция.

Той е заловен благодарение на бързата реакция на полицията и на свидетелите. Зверското нападение е заснето от камери. 

В момента Виолета е в болница със счупен крак, предстои й тежка ортопедична операция, ще й поставят скъпоструващи импланти, а възстановяването й ще продължи дълго. Не желае да каже и нито дума на нападателя си, страхува се за живота и от това той отново да не й посегне.

Оттук нататък обаче ще й е много трудно, тъй като има лежащо болен съпруг, за който се грижела тя. Сега и двамата са в тежко състояние и ще се нуждаят от постоянните грижи на дъщерите си.

Източник: flagman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари