Започват маневрите и машинациите

1
Лек увод към ежедневните "инфобомби" които ще гърмят
Лек увод към ежедневните "инфобомби" които ще гърмят

Навлизаме в период на нестабилност и яко друсане

Както казах най-важната тема са предстоящите избори. Започнаха маневрите.

Президентът побърза да обяви своята дата на изборите - 28 март, за да не дава възможност на Борисов да се измъкне от ефекта Ковид, който както се вижда е универсален - навсякъде наказват правителствата за несправяне с кризата.

Да, ама няма да има начин за дистанционно гласуване - което изважда от уравнението заразени и болни от КОВИД. За електронно няма шанс. Няма да искат и гласуване по пощата.

Борисов хукна да обещава че премахва ограниченията, докато Кунчев заплашва да ги увеличи. Часовникът цъка с обратно броене 100 дни до изборите.

Усещането за корупция не е по-малко от усещането за хаос и цялата тази кохорта от имащи и приближени до властта започнаха да усещат, че ББ си отива и трябва да изберат какво да правят.

От ГЕРБ се мъчат да намерят място за Борисов след падането от власт и вариантът с президентството изглежда по-скоро като издевателство на гербаджии на Вожда. И там вече мислят за ГЕРБ след Борисов.

Информационно обслужващият Константинов предлага изборите да се отложат.

Защо направо не ги отменят изобщо, да се свърши с тази мъка Борисова?.

За мен е ясно - навлизаме в период на нестабилност и яко друсане. Избор, след избор. Защото е ясно, че при сегашните закони и нрави, честни избори не може да има, още по-малко устойчиви правителства и коалиции.

Тепърва ще се разкрива грозното лице на машинациите около тези избори. Като начало един пари от АПИ отишли спешно в Автомагистрали /за изборите/, след което едни ваксини ще бъдат кът и още от сега се прави ажиотаж и подготовка за техния реекспорт. Защо иначе ще поръчваме много повече отколкото е за цялото население?

Това е само лек увод към ежедневните "инфобомби" които ще гърмят.

Илиян Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари