Задържаха 7 човека за побоя на Антон

0
Спасов е бил пребит от група цигани, след като им прави забележка...
Спасов е бил пребит от група цигани, след като им прави забележка... Снимка: БГНЕС

Седем души на възраст от 18 до 34 години са задържани в ареста за побоя над Антон Спасов, стана ясно от русенската полиция, цитирана от briagnews.bg.

Преписката е докладвана на Русенската районна прокуратура.

Спасов е бил пребит от групата роми, след като през нощта забелязал в двора си мъже, които обирали плодовете на едно от овощните му дръвчета и им направил забележка.

Случката е от неделя вечерта. 28-годишният Антон Спасов е мебелист и живее в кв. "Тракция" с майка си. Наскоро си купил къща наблизо и му предстои сватба с приятелката му. Късно вечерта в неделя чул, че някой чупи клони и бере плодове от сливата пред къщата му. Младият мъж се показал отвън и направил забележка, след което се прибрал пак у дома си, разказва самият той.

След малко обаче двама от ромите почукали и го извикали навън. Мъжът излязъл и върху него се нахвърлили няколко човека, и започнали да го удрят по главата с юмруци и дървени пръти. Майка му се обадила в полицията, а Антон е откаран в болницата. потеглил полицейски екип. От полицията днес уточняват, че полицейски екип го отвел в здравното заведение, където е настанен за лечение с контузни рани по главата.

"Започнаха да ме налагат, сцепиха ми главата отзад и ме биха зверски. Имам 4 шева на главата", разказа тогава самият Антон. Докато го налагали, ромите коментирали помежду си, че е по-добре да го убият.

"Ако аз бях там, щях да му извадя очите", казал братът на единия от нападателите. След побоя Антон е огромни синини под очите и наранявания по тялото.

Източник: briagnews.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари