Пребиха русенец заради забележка за бране на сливи

2

Пребиха млад мъж от Русе заради забележка за бране на сливи.

28-годишният Антон Спасов е с множество травми, най-вече по главата. Извършителите са идентифицирани, но не са задържани, а само извикани на разпит в полицията, предаде БГНЕС.

Инцидентът е станал при бране на сливи посред нощ. Овошката е в двора на Антон Спасов, който се е събудил от силния шум и видял трима непознати на дървото. 

„Аз съм казвал – яжте, но след 8 часа да няма никой, защото си лягам рано, работя първа смяна. Предупреждавах ги няколко пъти и последния път ги изгоних, излязох и ги изгоних“, разказва потърпевшият. 

Десет минути по-късно двама от мъжете го извикали навън. Единият го ударил, той отвърнал на удара, при което 6-7 души със сопи и пръчки прескочили оградата. 

„Почнаха да ме налагат, да викат - убивай го, давай… Просто беше нещо неочаквано, аз не очаквах да стане такова нещо. Майка ми видя всичко, викаше: „Оставете го, ще се обадя на полицията”, беше някакъв ужас за нея“, разказва Антон.

Полицията овладява ситуацията, а младият мъж е настанен в болница. Има четири шева на главата, счупен зъб, двете му очи са лепени.

„Два кола счупиха с мен, ръката ми беше надута. Мислеха, че е счупена, кракът ме боли“, описва травмите си русенецът.

От полицията разследват причините за инцидента, побойниците са идентифицирани и се разпитват.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари