За втори път палят колата на служител на ДАИ в Пазарджик

0
В профила си във Facebook потърпевшият инспектор намекна за корупция и твърди, че това е дело на транспортна фирма, на която е съставял актове за незаконна дейност
В профила си във Facebook потърпевшият инспектор намекна за корупция и твърди, че това е дело на транспортна фирма, на която е съставял актове за незаконна дейност Видео: NOVA

 Автомобилът е бил запален  час след полунощ, разказаха хората от блока

Отново опожарен автомобил на служител на ДАИ- Пазарджик, съобщава NOVA

Огнената вендета се е разиграла в нощта срещу четвъртък пред дома му. В профила си във Facebook потърпевшият инспектор намекна за корупция и твърди, че това е дело на транспортна фирма, на която е съставял актове за незаконна дейност. Автомобилът е бил запален  час след полунощ, разказаха хората от блока, които  първо чули гръм, а след това видели пламъците.

„Събудих се от силния гръм. Излязох на терасата и видях, че колата гори. Обадих се на пожарната”, разказва Спас Димитров, съсед.

Това е втори запален автомобил за една година на служителя на ДАИ. Твърди, че този път предната част на колата е залята с коктейл Молотов. Смята, че покушението е опит за сплашване.

„Когато слязох всичко вече беше изгасено. Имаше полиция. За първи път снощи паркирах тук колата иначе я прибирам в гаража. Запалиха я точно на моя рожден ден”, споделя Александър Иванов – инспектор в ДАИ - Пазарджик.

Иванов работи в отдел „Контрол“ към Регионална дирекция „Автомобилна администрация“. Занимава се с пътни проверки и контрол на фирми и пунктове.

 „Смятам, че е някой на който сега съм му съставил актове. Има такива. Но това няма да ме сплаши да си върша работата качествено”, твърди Иванов.

Пламъците са стигнали до входната врата на блока. Засегнат е автомобил, паркиран в съседство.

 „Отивам сутринта до магазина и виждам… и не мога да повярвам какво е станало с колата ми. Щетите - отзад всичко е изгоряло. Сега се надявам на застраховката”, твърди Любов Димитрова- собственик на другата пострадала кола.

Хората в квартала са обезпокоени. „Това е трети случай. На него му палят колата за втори път, а ей там до казаните преди това запалиха катафалка.Това е ужас. Не знам кой го прави”, споделя един от живущите.

От полицията заявиха, че работят по всички версии за палежа. Засега задържан няма.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    S.B
    Другия път ...........ще запалят мръсна сган. КОРУМПИРАНИ СВИНИ.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари