Юношите на Локо премериха сили с батковците от Червена вода

0
Младите „железничари“ не бяха в оптималния си състав, тъй като в редиците им има контузени основни играчи
Младите „железничари“ не бяха в оптималния си състав, тъй като в редиците им има контузени основни играчи

В контролна среща, играна на изкуствения терен на стадион „Дунав“, юношите старша възраст на Локомотив (Русе) отстъпиха с 0:2 на мъжкия тим на Сокол (Червена вода).

Младите „железничари“ не бяха в оптималния си състав, тъй като в редиците им има контузени основни единици. Отделно, Михаил Любенов и Даниел Костадинов подсилиха мъжкия отбор на клуба, който игра контрола по същото време.

Проверката между двата тима премина при коректна игра и поделено надмощие. Възпитаниците на Калоян Георгиев съумяха да създадат голям брой положения пред вратата на съперника, но им липсваше концентрация в завършващата фаза на атаката.

Гостите от Червена вода, които са актуален първенец на русенската областна група, все пак материализираха възрастовото си преимущество. Опитът и рутината им си казаха думата и „соколите“ успяха да вкарат два гола след почивката за крайното 0:2.

Знаете, че поддържаме отлични отношения с отбора на Сокол (Червена вода) и президента им Людмил Любенов. В тежък момент за нашия клуб те ни приютиха на своя стадион за мачовете на мъжете на „Локомотив“ в Трета лига. Радвам се, че близостта между двата клуба пролича днес и на терена“, каза след края на срещата треньорът на „Локомотив U19” Калоян Георгиев.

Благодаря на играчите на „Сокол“ за коректната игра, която изнесоха срещу нашите юноши. Контролата беше много полезна. Имах възможност да видя за по-дълго време и някои от нашите резервни състезатели, които, честно казано, ме изненадаха много приятно с демонстрираното в мача“, добави още Георгиев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари