Явно демокрацията се зачита от Онуй, само когато засяга други държави

0
Онуй днес било много загрижено, че арестът в Москва нарушавал правата на Навални
Онуй днес било много загрижено, че арестът в Москва нарушавал правата на Навални

МУТРАТА ЗАГРИЖЕН ЗА ПРАВАТА

Онуй днес било много загрижено, че арестът в Москва нарушавал правата на Навални. Ми не можело така. Той имал права, които явно Русия била нарушила според Онуй.

Колко е запознато Онуй с казуса не мога да обсъждам, но като му знам общата компетентност, не съм оптимистка. Явно на Козяк са го спешили да се изтакова по въпроса. И то изпълнява.

Правата на Навални – добре. Че най-корумпираният и предателски премиер в Европа се възмущава – също добре. Ама да взема да питам Онуй, така и така става дума за арести:

Защо няма коментар за правата на Президентския съветник Милушев, за чийто арест съдът се произнесе, че е незаконен!!? Или близките до Президента Радев нямат права на територията, управлявана от мутрите?! Днес разбираме, че съдът е постановил, че и ареста на Пламен Бобоков е незаконен! Мутро, нещо да кажеш по въпроса с правата им?!?

Явно демокрацията, свободата и правата на хората се зачитат от Онуй, само когато засягат други държави, а не подопечните му тулупи, безделници и мисирки. Поданиците на гербоидните явно нямат права. Поне не и тук! Техните права Онуй не признава, като е фен на древното китайско наказателно право, че си виновен до доказване на противното, а и тогава остава лошото чувство…..

Много е жалко да те управлява умствено немощен човечец, като дори не знае на кой свят се намира, но пък е нагъл и агресивен, за да компенсира недостатъците си.

А да дава акъл на Путин за правата на руските граждани в Русия е доста нагло при грубото нарушаване на всички права на българите, които освен това са и европейски граждани!

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари