Бойко Борисов обвини правителството заради скандално искане на Русия

0
Бойко Борисов обвини Кирил Петков и министри за отправеното искане на Руската федерация НАТО да се изтегли от България
Бойко Борисов обвини Кирил Петков и министри за отправеното искане на Руската федерация НАТО да се изтегли от България Снимка: БГНЕС

Бойко Борисов обвини Кирил Петков и министри за отправеното искане на Руската федерация НАТО да се изтегли от България

Позицията си лидерът на ГЕРБ публикува във фейсбук. Ето какво пише той:

"Вече повече от 3 часа българският президент, министърът на отбраната и външният министър мълчат оглушително по скандалния призив на руското външно министерство НАТО да се изтегли от България. След като темата беше повдигната остро от опозицията в парламента в лицето на ГЕРБ, премиерът Петков отиде в Народното събрание и прочете няколко изречения.

Подобно поведение на управляващите е скандално в момент, в който Москва се опитва да се меси във вътрешните работи на страната ни и да решава въпроси на българската национална сигурност. В знаков ден за България като днешния, ясно ще си проличи кой е държавник и може да защити българския национален интерес и суверенитет! Сега ще си проличи ясно кой какво защитава. Сега е времето и да видим кой ни е съюзник и кой не!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    РОФЛ
    Да беше бойко сега...щеше да им построи още един тръбопровод и да не пусне никакви натовски кораби във варна защото разваляли кефа на туристите.
  • 0
    4
    Искаме реч на Пламен Нунев....
    Искаме.е е..реч .....искаме ..реч ......искаме реч.......да се изкаже по въпроса с НАТО другарят Пламен Дулчев Нунев. Искаме реч,искаме реч........искаме реч....
  • 1
    3
    Недоумяващ
    Русия иска от САЩ , нас никой не ни споменава,но Баце все недоволен.Негов беше израза:с голо ду.е,таралеж ще мачка.Смелчак,кога ду.пето не е негово!
  • -5
    2
    до предния
    кое от казаното не е вярно? на обиди видяхме силен си, дай сега аргументи
  • 7
    1
    Русе
    този дебеличък "сладур" е време да започне да си пие хапченцата, че иначе става за смях и посмесище дори през бившите си вече съратници
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари