Време е за творчески труд

0
Днес е най-мощният енергиен ден на месеца
Днес е най-мощният енергиен ден на месеца

Меркурий в тригон с Плутон (до 21.05.) 

Добър период за проучване, разследване, разкриване на тайни. Може да получите важна информация, необичайни предложения, пише Novini.bg . Добро време за разработване на нови идеи, за търсене на изгубени предмети. Сега думите имат по-голямо въздействие, отколкото друг път, но и носят по-сериозни последствия, така че внимавайте какво казвате, говорете по-малко, не разкривайте тайните си.

Венера в съвпад с Уран (до 21.05.) – Благоприятно време за хората с творчески професии. Могат да възникнат нови идеи, да се намерят оригинални творчески решения. В зависимост от личния хороскоп е възможно прекъсване на бизнес или лични взаимоотношения. Ако искате да запазите връзката, трябва да дадете на партньора повече свобода, да внесете нещо ново в отношенията, да предприемете тактически промени. Ще има много влюбвания от пръв поглед или при необичайни обстоятелства.

Краткотрайни аспекти.

Луна в секстил със Сатурн (преди обяд) – продуктивно време за работа, хората се стремят да бъдат организирани, точни, да завършват започнатото. Благоприятно време да се говори с официални лица, правителствени служители и хора от по-старото поколение.

Луна в опозиция с Меркурий (след обяд) – Умът не работи правилно, мисленето е забавено, в някои случаи неадекватно. Съвети: Препоръчително е да не се вземат решения, да се избягват контакти, комуникация, да не се решават важни въпроси. Занимавайте се с ежедневните неща.

Луната е в знак Скорпион до 04:22ч на 19 май.

Луната в Скорпион се нарича от някои астролози „луда Луна”. Тя тласка човек към черногледство, към крайности, засилва емоционалността, оцветена от неудовлетвореност, но в същото време изостря интуицията и детективските способности – умението да се разкриват тайни. Добър момент за творчески, интелектуален труд, който изисква много ентусиазъм и енергия. Не е добра идея да се организират партита по това време. Иначе е прекрасно време да го прекарате в компания с приятели. Не започвайте да изяснявате отношения - последствията могат да бъдат непредсказуеми.

Уязвими органи: гениталните органи, цялата отделителна система, жлезите с вътрешна секреция, жлъчен мехур, дебело черво. Операциите върху гореспоменатите органи и в областта на носа са противопоказни в това време. Можете да лекувате ендокринната система (с изключение на простатната жлеза), гърлото, горните дихателни пътища.

Със сексът е по-добре да не се злоупотребява – натоварването е голямо. Бременните трябва много да се пазят, за да не получат преждевременно раждане или спонтанен аборт. Не яжте пикантна храна. Алкохолът е противопоказен.

Доминиращ 14 лунен ден до 20:17ч на 18 май (от 19:07ч на 17 май).

Това е най-мощният енергиен ден на месеца. Може да донесе със себе си лошо настроение, ниско самочувствие. Не трябва да оставяте обаче тези чувства да ви завладяват. Най-доброто средство срещу тях са именно активността, действието и физическото натоварване. Това е време, когато хората искат да кажат нещо, но не смеят да го направят. Говорят с недомлъвки. Така че вие слушайте внимателно какво ви казват.

Можете да се занимавате с важни битови дела, да организирате голямо пране или общо почистване на дома. Също така е добър ден за всякакъв вид ремонт и строителство. Не би било лошо енергийно да почистите къщата и пространството си.

Добре е да се избягва горчиво и сладко, а да се отдава предпочитание на солената храна, орехи, бадеми. Може да предприемете сухо гладуване. Благоприятно за изчистване на духовни и физически шлаки. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, означава, че вървите по неверен път.

Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки.

Подстрижката може да доведе до изпитване на страхове и мъка, затова по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден. Ако им въздействате, ще започне обмен на информация, а това ще се отрази на душевният ви комфорт, може да започнете да се съмнявате в своите сили, в правилността на своите постъпки, на своя избор, в успеха на замисленото.

Следва 15 лунен ден от 20:17ч от 18 май до 21:25ч на 19 май.

Днес е 29 слънчев ден – В 29 слънчев ден може да се обърнете с молба към Предците си да ви окажат помощ. Добре е да се посети храм. Най-добрият ден за молитви. Ден на благите проявления и начинания. Може да изберете нов път, да правите нови планове.

Източник: Novini.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари