Волен Сидеров продължава акцията срещу НАТФИЗ

0
Наркодилър, "приклещен" от Волен: Продавам в НАТФИЗ
Наркодилър, "приклещен" от Волен: Продавам в НАТФИЗ

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров продължава акцията си срещу НАТФИЗ и бъдещите артисти.

Няколко дни след като бе арестуван, а после освободен заради нощната атака на Театралната академия, националистът покани в предаването си по партийната телевизия наркодилър, който обясни, че влиза свободно в НАТФИЗ и продава наркотици там. Дрога той пласирал и на студенти, и преподаватели и от други университети.

"Вече шеста-седма година активно продавам амфетамини, метамфетамини, трева, бомбони, кокаини и пико, което е много актуално при по-младите - ученици и студенти, много върви, много се продава. Предимно на студенти от УНСС, НАТФИЗ, Нов български университeт", обясни 24-годишният дилър пред Сидеров, цитиран от партийния пресцентър.

Младият мъж обяснява, че разпространението става вътре в сградите на университетите и отстрани, където си направят срещи. Предаването ставало и в градинки, до Народния театър, край НДК.

Наркопласьорът разказва и че влизал свободно в НАТФИЗ, за да продава наркотици. "Дори момчетата се организират, събират се 4-5 човека, звънят ми. Някой път влизам вътре, а някой път се виждаме отстрани, дето е другият вход на НАТФИЗ, на ул. "Стефан Караджа". Даже приятелката ми учи в НАТФИЗ и покрай нея си завързах много контакти. Горе-долу 20-30 човека са ми сериозните клиенти от там, като на ден поне 5-6 човека от там ми звънят", конкретизира мъжът.

Той признава и че продавал около четвърт килограм дрога в НАТФИЗ. Това било около 2500 лв. печалба на ден.

Дилърът разказва и че продавал и на преподаватели. "Преподаватели от НАТФИЗ, УНСС, НСА си купуват кокаин. Кокаинът е по–скъп и студентите не могат да си го позволят", уточнява той.

Чрез разказа на неизвестния мъж, който гостува в предаването в гръб и образът му е замъглен, Сидеров атакува и полицаите, с които също е във война. На въпрос как се дилърите се оправят с органите на реда, той каза: "С полицията много лесно се оправям.Обществена тайна е, че полицията ни пази. Всяка седмица си има хора, които получават заплатите за това да ни пазят - по 2500 лв. на седмица".

Дилърът разказва и че всеки, който има желание, може да си намери дрога колкото иска, каквато иска и може свободно да си я продава, където иска. "В някои по-големите квартали като "Люлин", "Надежда", "Младост", "Дружба" има горе-долу някаква йерархия, която се спазва, но и там е пълно с шанаджии. В центъра във всичките заведения всеки, който има желание може да продава", казва той.

Гостът под прикритите на Сидеров прави и друго "разкритие" – че силовите групировки вече са преминали в държавата. "Сключиха сделки със самата държава, с полицията, срещу определена информация или предостъпване на този бизнес. Целта е свободно да излязат от страната и на тяхно място да дойдат други хора. Хора, които нямат такова скандално поведение или имат по-добър имидж. Те са част от бизнеса, част от футбола, част от фармацията. Така те имат едно добро лице и всъщност зад кадър, правят неща, които навремето правеха тези скандални личности от групировките. Това е подмяната. И това е начинът, по който буквално държавата отново упражнява контрол. Под държавата разбирайте хора от властта, Борисов и т.н.", уточни в студиото на АЛФА ТВ наркодилърът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари