Военен автомобил на НАТО катастрофира край Монтана

2

Камионът се е преобърнал по таван в канавката, двама души са пострадали

Катастрофа с военен автомобил на НАТО е станала тази сутрин около 10:00 часа край Монтана на главен път Е79 близо до разклона за сметищено на града.

Военният камион се е движил в конвой с още няколко превозни средства от Плевен посока Монтана, когато на прав участък по неизяснени засега причини се е преобърнал по таван в канавката.

Двама души са пострадали – водача и негов пътник. Откарани са към монтанската болница. Военна прокуратура – Плевен ще разследва инцидента, съобщиха от полицията в Монтана, предаде Монтана 24.

Движението между Монтана и Враца се регулира от пътна полиция.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    do 2
    kato razvaleni gramofoni ste indoktriniranite ot zapada
  • 20
    4
    1 до 2:
    А-хаааа, ясно: лайняните американски негри отдавна са намерили твоята майка и за жалост са уцелили неправилната дупка, от която си си пръкнал/а ти! А пък може и да не се е чекнала на негри, а на обикновени нашенски цигани?
  • 23
    3
    Моето име няма значение.
    Пич (№2), много си некултурен. На това ли ви учат там, на запад? Или не ви учат на нищо, може би...Кво сеа? Бесни сте, че не става баш тъй както големия презокеански повелите иска ли??? Глеам, че пишеш за орки. Чел ли си "Властелина"..или поне фима гледали (шот ако съдим по изказа не си много по четенето), ако си спомни си как започва филма, (аре за книгата няма да говорим). Започва филма със "The world has changed", това би трябвало да можеш да си го преведеш...евентуално...
  • -33
    2
    До 1
    Търсили са твойта майка краставата рашистка цинганорка да й разпорят всички дупки! Айде куфара и заминавай да се биеш за Рушлямистан, че на Путлер не му останаха орки!
  • 28
    1
    Ха
    Дано всичките вътре да са пукнали, некадърници нещастни! Майка си търсят в България!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари